Registration
|
Sign in

Register

Sign in

Najbolja posebna ponuda za mobilne kućice -35%

Odmor u kasno ljeto uz posebne pogodnosti

NAJBOLJA POSEBNA PONUDA ZA MOBILNE KUĆICE
Kasni ljetni odmor sa popustima do 35%

Razmišljate li o odmoru u kasnim ljetnim mjesecima, no pomalo ste zabrinuti zbog trenutne situacije s najpoznatijim virusom na svijetu?! Teško vam je napraviti bilo kakav plan i rezervaciju ?!

Ispod dijelimo neke činjenice zašto biste se trebali odvažiti:

  1. NAŠA FLEKSIBILNA POLITIKA OTKAZIVANJA omogućuje vam da otkažete 7 dana prije datuma dolaska i dobijete puni povrat, odbit će se samo 1 euro za transakcijske troškove. A u koliko otkažete u periodu manjem od 7 dana prije zakazanog datuma dolaska možete pomaknuti vašu rezervaciju na bilo koji drugi datum koji preferirate tijekom 2020. ili 2021. godine.
  2. SIGURNOST PRIJE SVEGA: Iako mediji objavljuju zbunjujuće informacije, u splitskoj regiji živimo jednim uobičajenim načinom života, naravno uz primijenjene sigurnosne mjere.
  3. PREVENCIJA: Jeste li znali da su mobilne kućice jedna od najsigurnijih vrsta smještaja? Na kućice se primjenjuju posebni postupci dezinfekcije. U svim prostorima kampa primjenjuju se preventivne mjere, sve je posebno organizirano tako da se možete opustiti i uživati!
  4. PRISTUPAČNE CIJENE: -35% Popusti za mobilne kućice kreću se i do -35% na cjelokupni iznos računa, ovisno o razdoblju u kojem nas želite posjetiti. Popust se ne primjenjuje na boravišnu pristojbu ni jednokratnu prijavu. Za primanje naše ponude ili bilo kakvih informacija možete nas kontaktirati na camping.split@gmail.com
  5. NAŠE NOVE MOBILNE KUĆE: Posebna ponuda primjenjuje se čak i na naše najnovije tipove mobilnih kućica koje se nalaze prvi red uz more te nikad nisu bile pristupačnije.
  6. BAZENSKA ZONA: Naša 3 vanjska bazena sa suncobranima i ležaljkama dostupna su i besplatna za korištenje svim gostima kampa.
  7. KASNO LJETO IMA SVOJE ČARI: Doživite naš grad kao lokalac. Ovo je definitivno drugačija ljetna sezona u Hrvatskoj i pravo je vrijeme da osjetite grad Split bez gužve. Više privatnosti možete pronaći svugdje, posebno na plažama.
  8. NE ZABORAVITE More, sunce i plaža liječe Vaš duh i tijelo!

Da biste dobili našu ponudu ili bilo kakve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na camping.split@gmail.com ili poslati informativni upit.

Da biste provjerili našu posebnu ponudu kamping parcela, kliknite ovdje: CAMPING PITCHES DISCOUNT UP TO 15%

Pozdrav iz našeg lijepog grada

 

 

 

 

0
HI :) If you like our site, we would appreciate if you share this page with your Facebook friends.