Registration
|
Sign in

Register

Sign in

Posebna ponuda za kamping parcele -15%

Odmor u kasno ljeto uz posebne pogodnosti

POSEBNA PONUDA ZA KAMPING PARCELE
Odmor u kasno ljeto uz 15% POPUSTA

Razmišljate li o odmoru u kasnim ljetnim mjesecima, no pomalo ste zabrinuti zbog trenutne situacije s najpoznatijim virusom na svijetu?! Teško vam je napraviti bilo kakav plan i rezervaciju?!

Ispod dijelimo neke činjenice zašto biste se trebali odvažiti:

  1. NAŠA FLEKSIBILNA POLITIKA OTKAZIVANJA omogućuje vam da otkažete 7 dana prije datuma dolaska i dobijete puni povrat, odbit će se samo 1 euro za transakcijske troškove. A u koliko otkažete u periodu manjem od 7 dana prije zakazanog datuma dolaska možete pomaknuti vašu rezervaciju na bilo koji drugi datum koji preferirate tijekom 2020. ili 2021. godine.
  2. PRISTUPAČNE CIJENE: -15% na ukupan račun za sve rezervacije za kamp mjesta napravljene do 25.09. čak i za kamp mjesta u blizini mora, jer sve naše parcele dolaze sa istom cijenom. Popust se ne primjenjuje na boravišnu pristojbu ni jednokratnu prijavu. Naš cjenik je dostupan ovdje: PITCHES PRICE LIST -15%
  3. JOŠ PRISTUPAČNIJE CIJENE od 01.09. Ako ste vlasnik ACSI, ADAC, CKE Camping kartica od 01.09. cijena za 2 osobe i 1 kamper i 1-og psa iznosi 18 eura / 136 HRK + boravišna pristojba i jednokratna prijava.
  4. BAZENSKA ZONA: Naša 3 vanjska bazena sa suncobranima i ležaljkama dostupna je i besplatna za korištenje svim gostima kampa.
  5. KASNO LJETO IMA SVOJE ČARI, Doživite naš grad kao lokalac. Ovo je definitivno drugačija ljetna sezona u Hrvatskoj i pravo je vrijeme da osjetite grad Split bez gužve. Više privatnosti možete pronaći svugdje, posebno na plažama.
  6. SIGURNOST PRIJE SVEGA: Iako mediji objavljuju zbunjujuće informacije, u splitskoj regiji živimo jednim uobičajenim načinom života, naravno uz primijenjene sigurnosne mjere.
  7. PREVENCIJA: U svim prostorima kampa primjenjuju se preventivne mjere, sve je posebno organizirano tako da se možete opustiti i uživati!
  8. NE ZABORAVITE More, sunce i plaža liječe Vaš duh i tijelo!

Da biste dobili našu ponudu ili bilo kakve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na camping.split@gmail.com ili poslati informativni upit.

Da biste pogledali našu posebnu ponudu za mobilne kuće, kliknite ovdje: MOBILE HOMES DISCOUNT UP TO 35%

Pozdrav iz našeg lijepog grada

 

 

 

 

0
HI :) If you like our site, we would appreciate if you share this page with your Facebook friends.